Oletko viime aikoina vaivannut stressiä ja tarvitsetko paikan rentoutua ja hemmotella itseäsi? Six sense Day Spassa eksoottisia hierontoja ympäri maailmaa ja tantraa voit pitää hauskaa päästä varpaisiin. Tarjoamme salongissamme erilaisia ​​hierontoja, jotka auttavat jännitys-, lihas- ja raajakipuihin. Täydellinen, jos vietät pitkiä tunteja toimistossa pöytään sidottuna ja ryhtisi on vaurioitunut.

Olen täysin hallinnut hieronnan taidon ja takaan sinulle täydellisen rentoutumisen tunteen.Asun Tampereella ja teen 3 kertaa vuodessa matkan ympäri maata vieraillakseni asiakkaiden luona, joilla ei ole mahdollisuutta tulla kylään. Yleensä käyn Vaasassa, Oulussa, Vantaalla, Espoossa, Lappenrannassa, Lahdessa, Jouensuussa ja Kuopiossa.

Käyn muissa kaupungeissa pyynnöstä ennakkomaksulla, jos jollain on polttarit tai jotain meneillään, ilmoita minulle, lähetä minulle sähköpostia, niin palaan sinulle mahdollisimman pianHierontaaikani on aina kokopäiväinen, ei lopu koskaan ennen aikaa vaikeissakin tapauksissa haluan varmistaa, että asiakkaat tulevat takaisin ja heillä on yli 10 vuoden asiakaskunta, joka tulee aina takaisin. Pyrin myös päivittämään ohjelmaani joka vuosi ja kirjoitan mahdollisimman paljon blogissani ja kotisivullani palveluistani ja erilaisista hieronnoistani ympäri maailmaa. Kiitos ajastasi ja huomiostasi. Toivon, että esittely auttaa sinua tekemään päätöksen ja pitämään hauskaa