Neotantra, navatantra (sanskritiksi: नव, nava 'uusi') tai tantrinen seksuaalisuus on moderni, länsimainen väärintulkinta tantrasta
 
Suihkuseremonia:
 molemmat kumppanit hierovat toisiaan ja polttavat erilaisia ​​luonnollisia yrttejä rentoutuakseen mielen. Intensiivisen pesusuihkun tuloksena, jossa molemmat puhdistavat toisiaan kuumalla ja kylmällä vedellä.
 
Teeseremonia:
teeseremonia on henkinen prosessi, jonka juuret ovat syvästi zen-filosofiassa. Prosessin tarkoituksena on tuoda harmoniaa ja sisäistä rauhaa antamalla heidän pitää taukoa ulkomaailmasta ja keskittyä yksinkertaiseen, ohimenevään hetkeen tarjoilla ja juoda teetä pitkillä tauoilla syvään sisään ja ulos.
 
Shisha-rituaali:
On hyvin yleinen osa tätä hämmästyttävää rituaalia, joka on täynnä erilaisia ​​makuja (ei huumeita, ei tupakkaa) fantasia- ja makumaailma on avoinna stimulaatiolle sillä ohjelmamme osalla, sen lisäetuja ovat mielen ja kehon rentouttaminen
alentaa stressitasoja
voi auttaa unettomuuteen
luo sosiaalisen ilmapiirin
 
Hengitysseremonian tarkoitus:
hengitysharjoitus on terapeuttinen hengitysharjoitus, jonka tarkoituksena on auttaa emotionaalisessa paranemisessa ja henkilökohtaisessa kasvussa. Prosessi sisältää nopean hengityksen minuuteista tunteihin. Tämä muuttaa hiilidioksidin ja hapen tasapainoa kehossa.
Musiikki on olennainen osa tekniikkaa ja se sisällytetään istuntoon.
Tämän tekniikan tavoitteena on auttaa sinua parantamaan psyykkistä ja henkistä kehitystäsi.
 
Viimeinen askel olisi shiatsu-tekniikka, jota tarvitaan, jotta se olisi täysin kivuton yhdistettynä Fyysisen kosketuksen parantava voima voidaan vapauttaa tietyntyyppisiä endorfiineja.
new age -tantra on kosketushieronta niille, jotka haluavat tuntea olonsa lämpimäksi ja rakastavaksi holle-vartalon yli.
Nämä endorfiinit yhdessä voivat lievittää stressihormoneja, mikä johtaa rentoutumisen ja rauhan tunteeseen.
 
Sanskritin hieronta on viimeinen tärkeä osa, joka saa päätökseen uuden aikakauden tantra-istunnon niin sanotun (penishieronta) Sanskrit on enemmän kuin vain sitä, erilaiset tavat koskettaa penistä ja tekniikat tarjoavat täydellisen ekstaasin, joka lähettää sinut kuuhun ja takaisin.
 
 
Holle-prosessi on tärkeä, kaikki vaiheet vievät sinut lähelle korkeutta, joten se voidaan tehdä vain vähintään 2 tunnissa.
 
Kuten kaikki muutkin ohjelman hieronnat, new age -tantra ei ole seksiä yhdynnän muodossa, vaan on hyvin lähellä parasta mahdollista kokemusta seksuaalisuuden hallinnassa, sen tuntemisessa ja seksuaalisten kontaktien parantamisessa toukokuun jälkeen tulevaisuudessa.
 
Tantra on kasvanut lännessä, sen ymmärrys on poikennut tantrisista perinteistä. Sitä pidettiin "ekstaasin kulttina", jossa seksuaalisuus ja henkisyys yhdistettiin muuttamaan länsimaisia ​​asenteita seksiä kohtaan.
 
Ehdottomasti yksi eroottisen hieronnan kuningattareista ja elinikäinen kokemus, jota täytyy kokeilla