Fantastinen nuru-hieronta on japanilainen eroottisin hieronta Kawasakista, Japanista. Tekniikka edellyttää, että yksi nuru-hieroja hieroo vartaloaan asiakkaan vartaloa vasten molempien osapuolten ollessa alasti hajuttomalla ja värittömällä hierontageelillä. Voidaan valmistaa myös chiligeelillä tai eukalyptusgeelillä
 
 
Geeli on erittäin kylmä, mikä tekee nurusta loistavan kesähierontakokemuksen ensikylmäisenä, mutta muutaman minuutin kuluttua se toimii erittäin nopeasti iholla, jolloin tunnet olosi lämpimäksi ja mukavaksi, kun makaat ja nautit hierojan uskomattoman pehmeästä kosketuksesta ja seuraat hierojaa. musiikin transsi.
 
Kuten kaikki itämaiset hieronnat, Nuru keskittyy eroottisten lisäksi myös luuston hyvinvointiin ja metallin tasapainottamiseen perustuen näkemiseen, kuuloon, haistamiseen, maistamiseen ja kosketukseen ihmisen viiteen klassiseen aisteihin. Aistit palvelevat havainnointiamme ja toimivat hermojärjestelmän verenvirtauksen aktivoinnin avulla.
Joten varaudu pieneen hocus-pocus-efektiin.
 
hocus-pocus-efekti. :
 
Orgamus ilman erektiota
Harjoittelija Orgamus
Kehon värähtely
Sydämen kiihtyvyys
Täysin uuvuttava tunne lopussa
 
Nämä ovat pari vaikutusta
 
Fantasiaasennot ovat siellä stimuloivana tekijänä nurussa ei ole yhdyntä, mukaan lukien on vain seksikäs hauska leikkiminen.
 
 
Niille, jotka pitävät erilaisista asennoista ja Blickistä, suosituimmat asennot ovat 69,74,1/4' puolikuu, 6 ja 8 riippuen kehon vahvuudesta ovat monia muita mahdollisuuksia.
 
Nuru ei ole seksiä on osa eroottista hierontaa enimmäkseen kuin tyyny on täysi rentoutumiskokemus ja upea kesäkokemus.
 
Ehdottomasti yksi unelmoitavimmista kokemuksista kaikkialla maailmassa.