Mikä on vartalolle vartalolle brasilialainen erikoishieronta? 60 minuutin kokovartalohieronta alkaa yleensä pään ja päänahan hieronnalla, joka saa sinut rentoutumaan. Sitten he harjoittelevat niskaa ja hartioita, siirtyvät molempiin käsivarsiin ja kulkevat tiensä jalkoihin ja jalkoihin. Seuraavaksi käännät ympäriinsä hierontapöydällä ja ne toimivat jalkojen takaosassa ja mahdollisesti pakaralihaksissa. Nyt hieroja on täysin alasti ja ala painaa vartaloaan varovasti omaasi vasten brasilialainen versio mukana nuru pari asentoa ( ei seksiä )

 

Täydelliset kuumat itsesekoittuvat eteeriset hedelmäöljyt tuovat sinulle copacabanan tunteen. Tämän tekniikan päätavoite hieronnan tarkoituksena on edistää pitkäikäisyyttä ja elinvoimaa lähettämällä elinvoimaa koko kehoon. Sen lisäksi, että se saa ihmisen tuntemaan olonsa elinvoimaisemmaksi, se auttaa myös herättämään seksuaalisen energian, vapauttamaan tukoksia ja puhdistamaan kehoa. vihdoin kaiken tämän eroottisten jännitteiden rakentamisen jälkeen on aika onnelliseen loppumiseen käden kosketuksella orgasmiin asti. Mies makaa ja nainen makaa hänen päällänsä ja painaa vartaloaan hänen vartaloaan vasten ja liikuttaa vartaloaan.

 

Joskus päästä varpaisiin, se voi olla. Joskus kaikki paljaat osat puristetaan yhteen ja kaikki on öljytty. Se on yksi yleisimmistä eroottisen hieronnan muodoista nykyään, koska se on asiakkaille helppoa ja se voidaan tehdä myös 30 minuutissa. Se on alastonhierontaratkaisu, jolla on onnellinen loppu, erittäin tärkeä kaikille, jotka haluavat tietää, ettei se ole seksiä.