Päätin esitellä kaikki nämä 3 hienoa hierontaa yhdessä, koska ne ovat klassisia maailman vanhimpia hierontaperinteitä ja kaikkien muiden markkinoiden hieronnan edelläkävijöitä.

Urheiluhieronta

Urheiluhierontaa käytetään osana lihasten lämmittelyä ennen harjoittelua. Urheiluhieronta keskittyy verenkierron tehostamiseen, kudosten elastisuuden lisäämiseen ja lihasjännityksen vähentämiseen. Urheiluhierontaa käytetään myös helpottamaan kireitä lihaksia.

Lisääntynyt nivelen liikerata (ROM)

Lisääntynyt joustavuus.

Vähentynyt lihasjännitys.

Vähentynyt neurologinen kiihtyvyys (hermot rentoutuneempia)

Vähentyneet lihasspasmit.

Lisääntynyt hyvinvoinnin tunne.

Vähentynyt ahdistus ja parantunut mieliala.

Parempi uni.

 

 

Klassinen hieronta

Klassisessa hieronnassa hierotaan suoraan ihoa ja lihaksia vaurioituneella alueella. Käytetään viittä erilaista käden liikettä – silittämistä, vaivaamista, hankausta, koputusta ja tärinää.

Säännöllisellä hierontahoidolla on monia terveyshyötyjä:

Lievittää stressiä.

Kannustaa rentoutumiseen.

Parantaa verenkiertoa.

Parantaa ryhtiä.

Alentaa verenpainetta.

Auttaa hallitsemaan kipua.

Rentouttaa lihaksia.

 

 

Ruotsalainen hieronta

 

Ruotsalainen hieronta on yksi yleisimmistä hieronnoista, joita voit saada. Se suoritetaan kehon energisoimiseksi ja yleisen terveyden parantamiseksi. Tämän tyyppinen hieronta sisältää toimenpiteitä, kuten lyömäsoittimet, vaivaamista, tärinää, koputusta ja rullausta. Hierontaöljyä tai -emulsiota käytetään suojaamaan ihoa hankaukselta..

Vähentää Stressiä. ...

Lisää joustavuutta. ...

Paranna ryhtiä. ...

Parantaa verenkiertoa.

 

 

Kaikki nuo upeat hieronnat ovat syväkudosluokkia, jotkut niistä ovat erilaisia, mutta hyvinvointihierontaa lukuun ottamatta ne parantavat hyvin, jos sinulla on ongelmia, mutta ne voivat parantaa elämänlaatuasi erittäin paljon.

 

Muista, että kaikki nämä 3 hierontaa voidaan yhdistää eroottisiin elementteihin, jos haluat yhdistää ne erityisen eroottiseksi ohjelmaksesi.