Hei rakkaat asiakkaat, olemme valmiita aloittamaan vuoden puolestasi. uusi studio antaa meille mahdollisuuden tehdä 30 min - 4 tunnin kylpyläohjelma sinulle. kaikki ohjelmat on suunniteltu varmistamaan, että se kattaa kaikki tarpeesi, pyyntösi ja fantasia on vain budjettikysymys, jos sinulla on rajoittamaton budjetti, taivas on rajana, joka antaa meille miljoonia vaihtoehtoja tutkiaksemme, mikä on sinulle täydellinen paketti. toimimme hyvinvointialueella, joten kaikkien täytyy olla hyvin rennosti siksi parasta on varata aika ja varata aikaa nauttiaksesi ansaitusta lomastasi tai vain vapaasta työpäivästä. esittelen itseni olen kookie buster tuon upean idean ja rento persoonallisuuden omistaja ja erittäin vieraanvarainen ihmisille, mutta kunnioitus on menestykseni avainsana ja se on itsestäänselvyys ja kaiken aikaa vievä kokemus.

Haluaisit levätä arjen stressistä ja astua hyvinvoinnin maailmaan. Sitten olemme luoneet sinulle hierontastudiopaikan - lepoa, rentoutumista ja energiaa.

 

    Olemme rentoutumisen ja kehon, sielun ja hengen harmonian paikka. Tämä rauhallisen keidas tarjoaa täydellisen kontrastin suurkaupungin hektiseen arkeen ja antaa palata sisäiseen tasapainoon stressaavan päivän jälkeen.

Voidaksemme toteuttaa jokaisen vieraan yksilöllisen "aikalisän", pätevä ja pätevä henkilökuntamme tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ​​hieronta- ja rentoutustekniikoita,

Jos etsit äärimmäistä rentoutumista, kylpylähoito on tehokkain tapa nuorentaa.

Hoitohuoneissamme sinua hemmotellaan eksklusiivisilla vartalohoidoilla, jotta voit rentoutua täydellisesti. Naiset ja herrat voivat valita innovatiivisista hoidoistamme.

 

 

varaa www.timma.fi varauskoodi quatro4season/Lucy luottokorttiasiakkaille

 

meidän : sähköpostiosoite info@exoticsparwellness.com käteisasiakkaille

 

Varauksia varten tarvitset voimassa olevan rekisteröidyn puhelinnumeron vahvistusta varten, muuten sähköpostiin ei vastata

 

 

Tervetuloa !